Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2020 9:36
Čas čtení 5:41
Viktor Kniš

Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema?

Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema?
Zdroj: nickiminaj/iG
HUDBA
Uložit Uložené

Tekashi zmizel ze sociálních sítí. Vrátí se ve velkém stylu a bez sledovacího náramku na noze. Chce se projíždět po ulicích, záda mu totiž kryjí ti nejlepší.

V sobotu 1. srpna bude Tekashi 6ix9ine oficiálně svobodný člověk, který se bude moci volně pohybovat po světě. Ve vězení odmítl program na ochranu svědků, už v té době totiž věděl, že po propuštění z něj může být ještě úspěšnější interpret. Dnes svoji image staví na udavačství, klidně se fotí se sledovacím náramkem a pomalu si hledá cestu i k některým kolegům ze scény. 

Ať se ale díváme na budoucnost duhového rapera z jakékoliv perspektivy, v žádném případě se nebude moci srovnávat s těmi, kteří si pomyslnou bezstarostnost zajistili výdělky z tvorby. 

Autor rekordu v počtu zhlédnutí na rapové skladbě na YouTube za prvních 24 hodin se bude do konce života ohlížet přes rameno. Udat 11 členů gangu a zajistit jim tak v některých případech až dvacetileté tresty, může být nebezpečné.

Pravděpodobně dosud největší vrásky způsobila Tekashimu fotografie z konce května, na níž členové Nine Trey světu vzkazují, že je vězení nerozdělilo, právě naopak. Popis „budeme doma dříve, než si myslíš,“ se pravděpodobně Tekashimu také nečetl snadno.

Členovia gangu Nine Trey, ktorých Tekashi udal výmenou za svoju slobodu.
Členovia gangu Nine Trey, ktorých Tekashi udal výmenou za svoju slobodu. Zdroj: tr3yway_ent/IG
 

Zrušený Instagram – taktika, nebo bezpečnostní krok? 

Ne, v tomto případě nejde o žádný marketingový tah, snad je každému jasné, že ty dělá Tekashi co nejhlučnější a působení v tichosti ho spíše ubíjí. Kontroverzi na Instagramu rozběhl již pár dní po návratu z vězení, obouval se do tvůrců žebříčků hitů, ale i své rapových kolegů. 6ix9ine například vyzval fanoušky Rich the Kida, aby zrušili sledování tohoto interpreta na Instagramu a on je za to začne sledovat. 

Ve skutečnosti Tekashiho donutil vypnout sociální sítě jeho právník Lance Lazzaro, který ho dostal zpoza mříží do domácího vězení, přičemž jako argument použil respirační onemocnění duhového rapera a nebezpečí nakažení koronavirem.

Doporučeno
5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 3. dubna 2020 10:26

„Domácí vězení skončí 31. července, proto jsme se z důvodu obezřetnosti rozhodli, že by si měl Tekashi deaktivovat všechny své účty na sociálních sítích a udržovat vše v soukromí. Než domácí vězení skončí, je třeba se ujistit, že neunikne žádná informace, na základě které by členové gangů zjistili jeho polohu nebo cokoli jiného, co by mohlo sloužit ke špatným úmyslům,” vysvětlil právník Lance Lazzaro pro Complex. Zároveň jsme se dozvěděli, že ho čeká stěhování na nové místo.

Tekashi už v únoru 2020 naznačoval, že je připraven opustit svůj domovský New York, v současnosti už je ale ohledně tohoto tvrzení skeptický i přesto, že mu jeho tým radí region opustit a najít si působiště v jiném státě.

V sobotu bude Tekashi 6ix9ine definitívne voľný. Čo chystá, kto sa stará o jeho bezpečnosť a čím skoro tromfol Eminema?
Zdroj: 6ix9ine/IG

Záda mu kryjí bývalí příslušníci FBI a NYPD

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 87028 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak je možné, že se o bezpečnost 6ix9ina bude starat skupina lidí připomínající tajnou službu
  • Proč stále existuje důvodné podezření, že by se měl o svůj život bát
  • Proč se i on sám diví, že je ještě naživu
  • Jak bude vypadat jeho koncert za 5 milionů dolarů
  • Proč s Tekashim pravděpodobně spolupracují lidé jako Nicki Minaj nebo Akon
Domů
Sdílet
Diskuse