Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. července 2020 17:16
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Lovecraft Country nahradí Stranger Things jako dospělý fantasy seriál. Nový trailer odhaluje příšery a našlapanou akci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Lovecraft Country bude mít na HBO premiéru v srpnu. Sleduj nový trailer mysteriózního sci-fi se skvělými herci.

Lovecraft Country od HBO vypadá velmi nadějně. Kromě skvělých herců, sci-fi tematiky, prvků mysteriózní a akční složky tu máme i neutuchající otázku rasismu v USA. Děj se totiž odehrává v 50. letech minulého století, kdy to Afroameričané měli mnohem těžší než v současnosti. 

Hlavní postavou je Atticus Freeman (Jonathan Majors), který se pokouší najít svého ztraceného otce (Michael K. Williams). Bohužel, nejenže se musí jako černoch protloukat Amerikou sužovanou zákony Jima Crowa, které zaváděly rasovou segregaci a černochům ničily život, ale čeká ho i další velké nebezpečí.

Doporučeno
Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu? Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu? 25. července 2020 10:15

Dostane se totiž do městečka a světa, ve kterém základní fyzikální zákony prostě neplatí. Rychle zjišťuje, že kromě rasistů se bude muset vypořádat i s příšerami, které se nám konečně představují v traileru níže. Atticus v tom naštěstí není sám. Pomáhá mu i Jurnee Smollett jako Letitia Dandridge či strýc George v podání Courtneyho B. Vance.

Showrunnerkou, a tedy tvůrkyní zodpovědnou za vše, je Misha Green (Underground). O produkci se kromě jiných postarali i J. J. Abrams (Star Trek, Star Wars) či Jordan Peele (Get Out, Us). Příběh je založen na stejnojmenné knize od Matta Ruffa. První z 10 epizod se dočkáme už 16. srpna, a to exkluzivně na HBO Max.

Domů
Sdílet
Diskuse