Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2020 15:32
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Slovenského poslance vyhodili z banky, protože si odmítl nasadit roušku: Nebudu si ničit zdraví dýcháním vlastního CO2, napsal

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Odsouzený extremista z ĽSNS se na Facebooku podělil příběhem o tom, jak mu škodí vlastní CO2 a roušku nazval náhubkem.

Zatímco celé Slovensko respektuje hygienická opatření Úřadu veřejného zdravotnictví, odsouzený extremista a poslanec ĽSNS Milan Mazurek si stěžuje na Facebooku. Podělil se také příběhem o tom, jak se zachoval v popradské pobočce VÚB banky, když si odmítl nasadit roušku. 

„Dnes jsem byl vyhozen z VÚB banky v Popradu, protože jsem si odmítl nasadit náhubek. Na otázku, zda i člověk s astmatem by musel mít ve VÚB bance náhubek, mi bylo odpovězeno ano,“ napsal Mazurek na sociální síti. Pozastavil se nad tím, že mu povinnost nasadit si roušku v interiéru připomněla pracovnice banky, která měla roušku „z běžné textilie“.

Doporučeno
Slovenský premiér ustál hlasování o důvěře. Pravicoví extrémisté z ĽSNS kvůli němu obsadili řečnický pult Slovenský premiér ustál hlasování o důvěře. Pravicoví extrémisté z ĽSNS kvůli němu obsadili řečnický pult 24. července 2020 8:00

Poslanec Mazurek odsouzený za rasistické výroky tvrdí, že takové rouška je „proti virům účinná asi jako pletivo proti komárům“. 

Na závěr dodal, že kdyby si nasadil roušku, ničil by si vlastní zdraví, zároveň se rozhodl, že si zruší účet v této bance.

Nebudu si ničit zdraví tím hnusným hadrem a dýchat vysoké koncentrace vlastního CO2, a také nebudu něco nosit na obličeji pod nosem, jen abych měl klid od přemotivovaných lidí a poslouchat tak úplně šílené a nelogické nařízení,“ napsal poslanec slovenské extremistické ĽSNS Mazurek.

Domů
Sdílet
Diskuse