Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2020 15:32
Čas čtení 1:08
Martin Mičuda

Víme, kolik bude stát pýcha AMG s výkonem 720 koní. Jde o vůbec nejdražší Mercedes posledních let

Víme, kolik bude stát pýcha AMG s výkonem 720 koní. Jde o vůbec nejdražší Mercedes posledních let
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko/The-absolute-pinnacle-of-the-AMG-GT-family-The-new-Mercedes-AMG-GT-Black-Series.xhtml?oid=46811068&ls=L2VuL2luc3RhbmNlL2tvLnhodG1sP29pZD00ODM2MjU4JnJlbElkPTYwODI5JmZyb21PaWQ9NDgzNjI1OCZib3JkZXJzPXRydWUmcmVzdWx0SW5mb1R5cGVJZD00MDYyNiZ2aWV3VHlwZT10aHVtYnMmZnJvbUluZm9UeXBlSWQ9NDEwMTI!&rs=4&ajaxRequestsMade=2" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">daimler.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Mercedes-AMG zveřejnil cenu své horké novinky.

Teprve před několika dny jsme tě informovali o velkolepém návratu modelu značky Mercedes-Benz s dodatkem Black Series. Po dlouhých 6 let nám totiž divize Mercedes-AMG představila vůbec nejvýkonnější sériové AMG všech dob – GT Black Series. V uplynulých hodinách se na svět nakonec prodrala i informace o tom, kolik bude tato bestie stát. Kromě techniky a rychlostních parametrů vyráží dech i cena.

Nejbrutálnější GT bude na německém trhu startovat s cenovkou od 335 tisíc € (zhruba 9,3 milionu korun)! Zdaleka ale nejde o finální cenovku – bez velké snahy je možné si AMG s výkonem 720 koní naložit výbavou za 10 milionů!

Domů
Sdílet
Diskuse