Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2020 21:29
Čas čtení 0:48
Daniel Mikolášik

Žena chodila do solária třikrát týdně po dobu 11 let. Diagnostikovali jí rakovinu a na nose se jí vytvořila velká díra

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Do solárka prý chodila třikrát týdně více než dekádu svého života.

Zdravotní sestra Jade Trasher z Nashvillu v USA dostala rakovinu kůže, podle všeho jako následek jejích pravidelných návštěv solária. Onemocnění jí diagnostikovali poté, co toto zařízení navštěvovala třikrát týdně po dobu 11 let.

Jak informuje The Sun, kromě rakoviny se jí ale na těle vytvořily také jizvy, krvavé strupy a na nose díra. Ta se nijak nehojila, právě naopak, stále se zvětšovala. V nejhorším stádiu měla velikost mince. Jade se s problémem obrátila na doktora, který prostřednictvím biopsie zjistil, že má rakovinu kůže.

Doporučeno
Už by to chtělo vyzkoušet nějaké mladší masíčko. Byli jsme na slovenské nudapláži, takto s námi koketovaly nahé seniorky Už by to chtělo vyzkoušet nějaké mladší masíčko. Byli jsme na slovenské nudapláži, takto s námi koketovaly nahé seniorky 28. července 2020 10:39

Do solária začala chodit už ve velmi útlém věku. První návštěvu absolvovala, když jí bylo teprve 13. Od té doby se to pro ni stalo koníčkem a nedílnou součástí života. Skoncovala s tím až poté, co jí o více než dekádu později našli v těle nádory, které se měly vytvořit právě v důsledku pravidelného ozařování.

Kromě toho, že se tímto způsobem chodila opalovat třikrát týdně, si dokonce doma zřídila i vlastní solárium. Jade okamžitě podstoupila léčbu a nakonec se jí úspěšně podařilo onemocnění zbavit. Dnes je z ní nový člověk a matka dvou dětí, ale prostřednictvím sociálních sítí se snaží varovat mladé ženy před rizikem a nežádoucím účinkem solária.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jade Peek Thrasher (@jade.thrasher),

Domů
Sdílet
Diskuse