Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2020 18:28
Čas čtení 0:46
Matej Krajčovič

Objevila se zřejmě první reálná fotografie iPhonu 12. Potvrzuje, jak bude novinka vypadat

TECH
Uložit Uložené

Hranaté okraje z iPhonu 5S se vrátí zpět, otázkou zůstává, co bude s výřezem kolem kamer pro Face ID.

Na sociální síti Weibo se objevily pravděpodobně úplně první reálné snímky nového iPhonu 12 od Applu.

Dvojice fotografií zachycuje přední stranu dlouho očekávaného smartphonu a zároveň tak potvrzuje několik prvků, o kterých se diskutuje už dlouhé týdny.

Objavila sa prvá reálna fotografia iPhonu 12. Potvrdzuje, ako bude novinka vyzerať
Zdroj: m.weibo.cn

iPhone 12 bude mít mnohem ostřejší boční hrany, podobné těm, které jsme naposledy viděli na iPhonu 5 nebo prvním iPhonu SE z roku 2016.

Mnozí tento design označují za to nejlepší, co Apple kdy vyrobil, a ostře řezaný rám si své fanoušky našel i při novějších iPadech a iPadech Pro.

Bude takto vyzerať iPhone 12? Tento návrh pochádza zo Slovenska
Zdroj: svetapple.sk

Na záběrech, o kterých informoval MyFixGuide, zřejmě vidíš základní 5,4palcový iPhone 12 s tradičním LCD displejem. Kromě toho bychom se měli dočkat i 6,1palcových iPhonů 12 Max a 12 Pro či 6,7palcového 12 Pro Max. O tom, jak se budou lišit, jsme psali už v květnu.

Doporučeno
iPhone 12 přijde ve čtyřech různých verzích. Takováto bude jejich výbava iPhone 12 přijde ve čtyřech různých verzích. Takováto bude jejich výbava 19. května 2020 15:24

Fanoušci i odborníci očekávají, že všechny iPhony pro rok 2020 obdrží podporu 5G sítí a výrazně kvalitnější fotoaparáty s až 64megapixelovým rozlišením. Očekávat můžeš dvojici objektivů (normální a širokoúhlý), v modelech Pro se k nim přidá i teleobjektiv a LIDAR.

Uniklé fotografie však zklamou každého, kdo očekával, že výřez kolem kamer a senzorů pro Face ID se výrazně zmenší. Doufáme, že takto široký však zůstane pouze v nejmenším a nejlevnějším modelu.

Domů
Sdílet
Diskuse