Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2020 22:47
Čas čtení 0:37
Matej Krajčovič

Případ zmizelé 3leté Madeleine opět žije, německá policie prohledává pozemek u Hannoveru

NEWS MADELEINE MCCANN
Uložit Uložené

Holčička zmizela z dovolenkového resortu v Portugalsku před 13 lety.

Německo opět žije případem 3leté Madeleine McCannové, která v roce 2007 beze stopy zmizela z hotelového pokoje v Portugalsku, kde byla na dovolené se svými rodiči.

Policie podle DW aktuálně prohledává pozemek a zahradu mateřské školy v Hannoveru. Akce, do níž je zapojena i těžká technika, s případem bezprostředně souvisí, potvrdila prokuratura. Reportér Sky News viděl, jak forenzní experti odstraňují celé stromy.

Madeleine i její rodiče jsou Britové, ale případ z portugalského resortu vzbudil celosvětovou pozornost.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13

Právě německá policie již v červnu tohoto roku uvedla, že s případem spojuje 43letého Cristiana B. z města Kiel, který byl již v minulosti dvakrát usvědčen ze „sexuálního kontaktu s nezletilými dívkami“.

Média pochopitelně spekulují, že Madeleine před 13 lety unesl on, není však jasné, zda se tak opravdu stalo a jestli se důkazy podaří najít v Hannoveru. Christian B. každopádně dlouhá léta žil právě v Praia da Luz, kde holčička zmizela, a Kiel je od školky vzdálen jen 70 kilometrů.

Zpět
Sdílet
Diskuse