Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2020 13:53
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Love Is on the Air: Existují věci, které ženy na mužích nechápou?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tu nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Láska, vztahy, sex a trápení. I o tom je náš pravidelný podcast Love is on the air, ve kterém se doktorka Nikita a docenta Zach každý týden zaměřují na jiné téma. Tentokrát si naše dvojice moderátorů posvítila na to, co údajně ženy nechápou na mužích. Pojďme tedy rovnou na to.

Doktorka Nikita si konkrétně připravila celkem 18 věcí, které podle ní muži dělají, ale ženy neví proč. Bude se tedy například řešit to, proč podle ní muži nečtou návody, proč si nedokáží přiznat, že zapomněli a řeč přijde i na posedlost penisy. Čeká na tebe ale i celá řada dalších poznatků. Na všechny otázky se doktorce Nikitě pokusil docent Zach rozumně odpovědět. 

Doporučeno
Češku na ulici sexuálně napadl neznámý muž. „Měla byste přehodnotit šaty nad kolena,“ řekla jí prý policie Češku na ulici sexuálně napadl neznámý muž. „Měla byste přehodnotit šaty nad kolena,“ řekla jí prý policie 12. července 2020 19:01

Jako obvykle se tak můžeš těšit na porci zábavy a již brzy se můžeš těšit na bonusovou epizodu, ve které dáme opět prostor našim posluchačům a jejich osobním názorům či příběhům. Pokud ti utekl některý z minulých dílů, napravit to můžeš třeba zde.  Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse