Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2020 7:41
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

Kanye West pravděpodobně opět kandiduje na prezidenta, prý si najal tým politických poradců

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Americký raper už vyřešil své soukromé problémy a opět se zaměřil na prezidentskou kampaň, i když stále oficiálně není volebním kandidátem na post hlavy Spojených států.

Kanye West údajně opět dává reálné kontury svému nápadu kandidovat na prezidenta Spojených států. Zdroje blízké bulvárnímu deníku TMZ řekly, že si raper najal tým politických poradců a dalších zkušených lidí v tomto oboru, kteří mu mají pomoci prorazit v několika státech USA.

Kanye West prý hledá i dobrovolníky, kteří se budou na kampani podílet, a podle zjištění TMZ také raper uzavírá smlouvu s třetí stranou, kterou si najímá, aby zvyšovala informovanost o jeho aktivitách.

Doporučeno
Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? 29. července 2020 9:36

Hlavním cílem této iniciativy je zajistit podpisy, aby se Kanye stal oprávněným kandidátem. Dobrovolníci momentálně sbírají podpisy v Západní Virginii, kde Yeezus potřebuje do pondělí 7144 podpisů, aby se mohl zúčastnit prezidentských voleb jako kandidát.

Kanye West už před pár týdny pro Forbes uvedl, že je proti očkování, interrupcím a taktéž je velmi skeptický, pokud jde o vakcínu proti onemocnění covid-19. Raději by se vrátil k systému vzdělání „strach a láska k Bohu“.

Nedávno řešil kontroverzní raper i soukromé problémy. V sobotu večer ho paparazzi viděli přicházet do nemocnice ve Wyomingu, která se nachází nedaleko jeho ranče. Stalo se tak pár dní poté, co na Twitter napsal, že se v minulosti pokoušel rozvést se svou manželkou Kim Kardashian. Ta reagovala, vyjádřeními o tom, že si Kanye prochází těžkým obdobím v souvislosti s jeho bipolární poruchou.

Domů
Sdílet
Diskuse