Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2020 20:23
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Kauza Czech Casting odkrývá nová zjištění, Česko sužují extrémní horka a IKEA má vlastní merch

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nový díl Freshnews.

Pokud nás sleduješ delší dobu, zřejmě už dobře víš, že každou středu na našem youtubovém kanále vydáváme nový díl našich pravidelných Freshnews. V nich pro tebe shrnujeme nezajímavější novinky z uplynulých dní, a to jak z domova, tak i ze světa. Dnešní epizodou tě provede naše moderátorka Petra a na tebe čeká jako obvykle porce zajímavých informací.

Jedním z hlavním témat jsou nová zjištění v kauze Czech Casting. Na největší českou pornografickou produkční společnost Netlook si minulý týden posvítila Národní centrála proti organizovanému zločinu. Ta podezírá několik lidí z toho, že ženy na castingu nutili k sexu pod hrozbou vysokých pokut.

Věnujeme se také extrémně horkým dnům, které Česká republika aktuálně zažívá, a řeč přišla i na novou kolekci oblečení od nábytkového řetězce IKEA. Dále se věnujeme hudbě, a to konkrétně experimentálnímu seskupení PAST, které je nejnovějším překvapením na naší rapové scéně.

Prostor dostaly i exkluzivní články, které mohly v posledních dnech vzniknout díky našim předplatitelům. V rámci REFRESHER+ jsme ti tak přinesli například rozhovor se sexuální asistentkou Ninou, která pomáhá handicapovaným osobám v jejich intimním životě. Více se už ale dozvíš v samotném videu. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse