Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2020 13:40
Čas čtení 0:40
Richard Balog

Drake vzdává hold zesnulému Tupacovi dvojicí diamantových přívěsků za více než 13 milionů korun

Drake vzdává hold zesnulému Tupacovi dvojicí diamantových přívěsků za více než 13 milionů korun
Zdroj: Instagram / @champagnepapi
MÓDA
Uložit Uložené

150 hodin ruční práce za tu cenu rozhodně stojí.

Není žádným tajemstvím, že rapeři milují luxusní šperky a hodinky, do kterých jsou častokrát ochotni vložit velké peníze. Přes sociální sítě se o tom přesvědčujeme prakticky každý den. Jen před pár hodinami nám své nejnovější přírůstky ve sbírce předvedl Drake.

Doporučeno
Nike bere letošní léto útokem a zastiňuje konkurenci. Na své si přijdou všichni milovníci sportovní módy Nike bere letošní léto útokem a zastiňuje konkurenci. Na své si přijdou všichni milovníci sportovní módy 25. července 2020 15:43

Rodák z Toronta si nechal vyrobit na míru dvojici diamantových přívěsků s podobiznou Tupaca. Poctu zesnulé legendě Champagne Papi vzdává detailními kousky od celebritami vyhledávaného klenotníka Jason of Beverly Hills. Každý z nich sestává z 250 gramů zlata a 70karátových diamantů. Jejich cena společně přesahuje hodnotu 13 milionů korun a stály přibližně 150 hodin ruční práce.

Domů
Sdílet
Diskuse