Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2020 15:03
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Splinter Cell se dočká anime na Netflixu. Seriál vytvoří scenárista Johna Wicka

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Derek Kolstad pro Netflix vytvoří anime o Splinter Cellovi.

Možná si ještě vzpomínáš, že před pár lety byly plány na film na motivy Splinter Cella, přičemž hlavní roli měl ztvárnit Tom Hardy. Ten film je asi dávno zrušený, ale fanoušci Sama Fishera se mohou radovat. Tedy, ne ti, kteří již léta prosí Ubisoft o nový díl v herní sérii. Namísto toho se dočkáme anime zpracování na Netflixu.

Doporučeno
12 hodin ji znásilňovali a bili. Video se později objevilo na PornHubu, stránka ale prosby 14leté dívky ignorovala 12 hodin ji znásilňovali a bili. Video se později objevilo na PornHubu, stránka ale prosby 14leté dívky ignorovala 31. července 2020 12:18

O seriál se postará Derek Kolstad, scenárista Johna Wicka. O uzavření dohody informuje Variety

Kolstad je zaneprázdněný scenárista. Kromě všech 4 dílů Johna Wick napsal i scénář pro připravovaný spin-off seriál z jeho světa s názvem Continental. Napsal i akční thriller Acolyte, který uvidíme příští rok, seriál Die Hart pro Quibi či akční thriller Nobody od režiséra skvělého Hardcore Henryho.

Skvěle se ale cítí i ve světě videoher, neboť stále pracuje na seriálovém zpracování Hitmana, na filmu Just Cause a nyní už i na Splinter Cellovi. Netflix si údajně objednal rovnou 2 série o agentovi Samu Fisherovi, které by měly mít dohromady 16 epizod. První série by mohla na Netflix dorazit koncem příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse