Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2020 19:05
Čas čtení 0:22
Vojtěch Vanda

Na pražském koupališti utonul muž

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Po vytažení muže z vody nebyla resuscitace úspěšná.

Policisté museli uzavřít koupaliště v pražské Lhotce. V pátek dopoledne tam totiž utonul muž. Muži zákona nyní ohledávají okolí kvůli případným důkazům. S informací přišly Novinky.cz.

Doporučeno
Český programátor, který údajně provozoval online drogové tržiště, byl zatčen. Bude vydán do Dánska Český programátor, který údajně provozoval online drogové tržiště, byl zatčen. Bude vydán do Dánska 31. července 2020 13:32

Podle mluvčí hasičů Kateřiny Suchanské se hasiči dostali ke koupališti v ulici Nad Koupadli před desátou hodinou dopolední. V té době však měl být muž už dávno vytažený z vody a byla na něm prováděna resuscitace. Ta ale bohužel úspěšná nebyla a muž byl prohlášen za mrtvého.

„Policisté vyjeli k utonutí muže v bazénu. Pravděpodobně bude vyloučeno cizí zavinění smrti,“ doplnil výpověď záchranných složek mluvčí policie Jan Daněk.

Domů
Sdílet
Diskuse