Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2020 17:25
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Elton John slaví 30 let bez drog a alkoholu: Pokud bych nepožádal o pomoc, byl bych mrtvý

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

I populární zpěvák se stal obětí hudebního průmyslu a dostal se do momentů, kdy již neviděl cestu zpět, nakonec však vše dobře dopadlo.

73letý legendární zpěvák Elton John na Instagramu oznámil, že slaví důležité jubileum. Je to už 30 let, co se zbavil všech závislostí a při této příležitosti obdržel od skupiny anonymních alkoholiků i pamětní minci.

Elton John se již 30 let nedotkl ani drog, v příspěvku zároveň svým nejbližším poděkoval za to, že ho po celou dobu podporovali a zavzpomínal si i na moment, kdy se rozhodl, že dobrovolně absolvuje léčení.

Doporučeno
Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? 29. července 2020 9:36

„Kdybych před 30 lety neudělal ten velký krok a nepožádal bych o pomoc, byl bych mrtvý. Z celého srdce chci poděkovat všem, kteří mě na mé cestě podporovali a inspirovali,“ dodal slavný zpěvák.

Elton John se dlouhodobě kriticky vyjadřuje proti drogám, ale zároveň se svou minulostí netají. Ve starších rozhovorech popisoval i to, jak mu drogy způsobovaly záchvaty. S kokainem se poprvé setkal ještě v 70. letech, návaly euforie a sebevědomí ho však po čase přestaly bavit.

Otevřeně však přiznává, že byly časy, když do sebe dokázal dostat takové množství drogy, že jeho kamarádi jen kroutili hlavami. Elton John upozorňuje i na to, že je to droga, po níž člověk neuvažuje racionálně. Zároveň nebyl zodpovědný a byl posedlý sám sebou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Elton John (@eltonjohn),

Domů
Sdílet
Diskuse