Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2020 13:01
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Královna popu je zpět. Beyoncé bojuje za rasovou rovnost i novým videoklipem

HUDBA
Uložit Uložené

Beyoncé se opět připomíná s tématem, která je pro ni příznačné od počátku hvězdné kariéry.

Královna popu Beyoncé stále pracuje na nových projektech, tentokrát se připomněla videoklipem ke skladbě Already, kterou fanoušci slyšeli na projektu Black Is King. Jde o doprovodný soundtrack k remaku Lvího krále z minulého roku. Beyoncé si již tradičně neodpustila reference na africké kmeny, ke kterým má přirozeně blízko. Africkou kulturu oslavuje i tancem.

Doporučeno
Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? 29. července 2020 9:36

Zároveň se v souvislosti s tímto projektem dočkáme ještě i 85minutového vizuálu, který bude dostupný na streamovací platformě Disney+. Podle samotné společnosti tento film od popové hvězdy poukazuje na africkou kulturu a houževnatost, zároveň také vyzdvihuje tradice a černošskou výjimečnost.

Nedávno se u příležitosti protestů v USA 24násobná držitelka Grammy připomněla skladbou s názvem Black Parade. Mluví v ní o tom, jak už barva pokožky může být nástrojem a vyjádřením protestu, poukazuje na špatnou situaci v Americe a zároveň konstatuje, že mnohým stačí k nenávisti jen jiná barva pleti.

Královna popu se opět vrací ke svému oblíbenému zpívanému rapu, jde však o něco tvrdšího, než jsme byli zvyklí. I přesto má jasno v tom, že násilí v ulicích nic nevyřeší.

 

Domů
Sdílet
Diskuse