Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2020 14:18
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Snoop Dogg tvrdí, že Eminem nepatří na seznam 10 nejlepších raperů planety. Takto kritiku legendy vysvětlil

OSOBNOSTI EMINEM SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Snoop Dogg si myslí, že existuje mnoho raperů z 80. let, se kterými se veterán z Detroitu nemůže ani srovnávat.

Snoop Dogg v rámci nejnovějšího rozhovoru v rádiu prozradil, že Eminem nepatří do jeho top desítky raperů. Mnohem více než veterána z Detroitu uznává Snoop legendy 80. let jako Rakim, Big Daddy Kane, KRS-One, LL Cool J nebo Ice Cube.

Snoop Dogg v této souvislosti zmiňuje i Dr. Dre, který pomohl Eminemovi v úplných začátcích. „On pravděpodobně postavil Eminema do pozice, kde by měl být označen za jednoho z deseti nejlepších raperů vůbec,“ řekl Snoop v rozhovoru. „Já si to nemyslím, ale rapová hra si myslí, že je v top 10 lyriků. To vše jen kvůli tomu, že je s Dr. Drem a Dr. Dre mu pomohl najít nejlepšího Eminema, jakého mohl najít.“

Doporučeno
Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? 29. července 2020 9:36

Snoop ještě ve studiu u Charlemagne the God vyprávěl jeden příběh o ikonické skladbě Still D.R.E. Potvrdil, že ji celou napsal Jay-Z po dlouhých dnech, co se s ní ostatní trápili. Jay-Zho tehdy přivezl letadlem právě Dr. Dre z New Yorku do Los Angeles.

Snoop Dogg ještě později na Instagramu ozřejmil své vyjádření, pravděpodobně vzhledem k počtu diskusních příspěvků, ve kterých fanoušci rapu nedokázali pochopit, jak může útočit na legendu rapu. Vysvětlil proto, že Eminema stále považuje za spoluhráče a bratra a žebříček vnímá pouze jako seznam interpretů, bez kterých si nedokáže představit žít.

 

Domů
Sdílet
Diskuse