Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. srpna 2020 19:36
Čas čtení 1:35
Daniel Mikolášik

Kanye West ujišťuje fanoušky, že je v pořádku. Dodává, že plakal při myšlence o potratu nejstarší dcery

HUDBA TWITTER
Uložit Uložené

Yeezus tvrdí, že ho znepokojuje svět, který si myslí, že by lidé neměli při tomto citlivé tématu plakat.

Kanye West prolomil mlčení od doby, kdy na Twitteru přiznal, že se se svou manželkou Kim Kardashian snaží již delší dobu rozvést a že se ho snaží zavřít v nemocnici. Tentokrát promluvil především o úmyslu jít před 7 lety na potrat, když manželé čekali jejich prvorozenou dceru North.

Doporučeno
Kanye West zaplatí dceři George Floyda celé univerzitní studium. Rodinám obětí policejní brutality přispěje 2 miliony dolarů Kanye West zaplatí dceři George Floyda celé univerzitní studium. Rodinám obětí policejní brutality přispěje 2 miliony dolarů 5. června 2020 10:14


Poprvé s touto informací přišel na veřejnost ještě v době svého prvního předvolebního mítinku, který zahájil emotivním výstupem. Během debaty o interrupcích se rozplakal. Prý i jeho manželka a matka čtyř dětí se v roce 2013 při prvním otěhotnění rozhodovala, zda půjde na potrat. Nakonec však manžele osvítil Bůh a Kim zákrok nepodstoupila.
 
Oba v současnosti žijí odděleně. Zatímco Kim se nachází s dětmi v jejich společném domě v Los Angeles, Kanye tráví poslední týdny na svém ranči ve Wyomingu. Na Twitteru se aktuálně rozhovořil poté, co ho před pár dny přišla Kim navštívit.

Jejich první setkání od momentu, kdy se populární raper přiznal ke snaze o rozvod, provázely slzy Kim Kardashian, přičemž její pláč v autě vedle manžela zaznamenali paparazzi. „Plakal jsem při myšlence o potratu mé prvorozené dcery a všichni ze mě byli znepokojeni. Mě naopak znepokojuje svět, který si myslí, že by se nemělo při tomto tématu plakat,“ napsal Ye v prvním tweetu.

„Nabízí se nám tzv. taktika 4D: Distract (znepokojit), Discredit (poškodit pověst), Dismiss. (vyloučit), To Destroy (zničit). Jsem v pořádku. Zastavte se na sekundu a popřemýšlejte o tom, co se nám tu promítá,“ napsal ve druhém příspěvku.

Na jeho statusy odpověděl i jeho rapový kolega Juicy J: „Modlím se za tebe bratře.“ Kanye později přidal ještě další tweety. V jednom z nich uváděl, že za posledních 50 let bylo potracených více než 22 500 000 černých dětí.

Doporučeno
Elon Musk slaví narozeniny. Vybrali jsme 6 nejbizarnějších faktů o něm Elon Musk slaví narozeniny. Vybrali jsme 6 nejbizarnějších faktů o něm 28. června 2023 11:00

V dalším sdílel článek od New York Post o známém poskytovateli služeb a poradenství v oblasti sexuálního a reprodukčního zdraví (Planned Parenthood of Greater New York), který měl stát za odstraněním jména Margaret Sanger z názvu kliniky na Manhattanu. Sanger byla americká bojovnice za práva žen a zdravotní sestra během minulého století.

Domů
Sdílet
Diskuse