Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2020 19:51
Čas čtení 1:04
Ondřej Jarůšek

Týnuš Třešničková se ukázala v bikinách, učí se milovat své jizvy. „Tělo každé ženy je dokonalé,“ napsala na Instagramu

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Mladá influencerka dodává inspiraci statisícům fanoušků.

Týnuš Třešničková před dvěma lety utrpěla při nehodě v Turecku vážné popáleniny, po kterých jí na částech těla zůstaly jizvy. Dnes už však mladá beauty a fashion influencerka září optimismem a radostí ze života, o čemž svědčí i její nový příspěvek na Instragramu, kde ji sleduje skoro půl milionu fanoušků.

„Ani jsem nevěřila, že si na sebe vezmu letos dvoudílné plavky, ale here I am. Učím se po krůčkách milovat své jizvy víc a víc,“ napsala Týnuš, která si po nehodě prošla velmi náročným obdobím.

Doporučeno
Influencerky už mají po krk dokonalosti. Moje tělo je normální, zdůrazňují a snaží se odstartovat nový trend sebelásky Influencerky už mají po krk dokonalosti. Moje tělo je normální, zdůrazňují a snaží se odstartovat nový trend sebelásky 24. července 2020 14:51

„Tělo každé ženy (i muže) je tak dokonalé a jedinečné, že ozdoba strií, jizev nebo třeba pigmentových skvrn jim dodává pouze na unikátnosti, za kterou není potřeba se stydět,“ pokračuje v příspěvku.

Za tento přístup si Týnuš Třešničková vysloužila nespočet pozitivních komentářů od fanoušků, kteří vyzdvihují její krásu. „Týnko, jsi nádherná, vždycky jsi byla a vždycky budeš,“ píše jedna fanynka. „Jsi tak nádherná a silná žena zároveň,“ přidává se další. Ozývají se však i ti, kteří mají na těle také popáleniny, s nimiž se museli naučit žít. Právě pro ně je dnes Týnuš velkou inspirací.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Domů
Sdílet
Diskuse