Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2020 9:15
Čas čtení 0:37
Richard Balog

Louis Vuitton prodává ručně malovanou bundu z krokodýlí kůže za více než 4 000 000 korun

Louis Vuitton prodává ručně malovanou bundu z krokodýlí kůže za více než 4 000 000 korun
Zdroj: Instagram / @gorunwaydotcom
MÓDA
Uložit Uložené

Exkluzivní záležitost byla veřejnosti představena jako součást kolekce podzim/zima 2020 během lednové přehlídky v Paříži.

Není žádným velkým tajemstvím, že módní domy se předbíhají v tom, kdo přijde na trh s něčím speciálním a dokáže na sebe strhnout veškerou pozornost médií. Nyní nás o tom přesvědčuje vedení Louis Vuitton, v jehož nabídce jsme objevili bundu z krokodýlí kůže za více než 4 miliony korun.

Částka, za kterou si můžeš koupit například i byt, tak posouvá hranice luxusu na zcela nový level.

Doporučeno
Už by to chtělo vyzkoušet nějaké mladší masíčko. Byli jsme na slovenské nudapláži, takto s námi koketovaly nahé seniorky Už by to chtělo vyzkoušet nějaké mladší masíčko. Byli jsme na slovenské nudapláži, takto s námi koketovaly nahé seniorky 28. července 2020 10:39

Ručně malovaný kousek s motivem oblaků a modravou oblohou je přitom vyráběn výhradně na objednávku a veřejnosti byl představen v rámci kolekce podzim/zima 2020 během lednové přehlídky v centru Paříže. V popisu na oficiální stránce značky se uvádí, že tvůrcům trvá vyhotovení díla 2 dny a každá bunda je unikátní, čímž si kupující zajistí výjimečnost.

Těžko říct, kolik kusů se již značce s ikonickým monogramem podařilo prodat, avšak v nabídce najdeš i výrazně levnější variantu z kolekce „Heaven on Earth“. Téměř identický produkt z telecí kůže tě v případě zájmu bude stát zhruba 130 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse