Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2020 19:29
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Makhmud Muradov má potvrzený další zápas v UFC! Zná jméno soupeře i datum bitvy

SPORT
Uložit Uložené

Česko-uzbecký bojovník Makhmud Muradov má potvrzený další zápas.

Makhmuda Muradova (24-6) čeká další bitva na nejprestižnějším kolbišti světa. Fanoušky na svých sociálních sítích nejprve informoval o podpisu smlouvy a nyní se v nejnovějším příspěvku dozvídáme jak jméno soupeře, tak i datu zápasu. Jeho soupeřem se 17. října stane polský bojovník Krzysztof Jotko (22-4).

„Jdeme společně pro další  vítězství,“ napsal Uzbek s českým srdcem a všem svým fanouškům poděkoval za podporu.

Doporučeno
Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla 8. července 2020 11:03

Pro Muradova se bude jednat o třetí zápas v UFC, z obou předchozích odcházel vždy jako vítěz. Z posledního zápasu si dokonce odnesl bonus za výkon večera ve výši 50 tisíc dolarů

Polák Krzysztof Jotko v UFC zápasí už od roku 2013, za tu dobu v největší organizaci nastoupil do 13 zápasů, z nichž 9 vyhrál. Aktuálně má na kontě 3 vítězství v řadě.

Oproti tomu „Mach“ se v tuto chvíli může pyšnit neuvěřitelnou šňůrou 13 výher za sebou a přestože před ním stojí další těžká výzva, věříme, že v říjnu si připíše další.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),

Domů
Sdílet
Diskuse