Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2020 22:31
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

V Česku je nejvíce lidí s covidem-19 od začátku pandemie. Nákaza se však plošně nešíří

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Podívej se na aktuální statistiky.

Během sobotního dne přibylo v České republice 66 nových případů nákazy novým typem koronaviru SARS-CoV-2. Podle ministerstva zdravotnictví se tak u nás v tuto chvíli nachází 4 674 aktivních případů, což je nejvíce od začátku pandemie. Nejvyšší hodnota v březnu byla 4 628 aktivních případů. O nových statistikách informovalo ministerstvo zdravotnictví na oficiálních stránkách.

Doporučeno
12 hodin ji znásilňovali a bili. Video se později objevilo na PornHubu, stránka ale prosby 14leté dívky ignorovala 12 hodin ji znásilňovali a bili. Video se později objevilo na PornHubu, stránka ale prosby 14leté dívky ignorovala 31. července 2020 12:18

Přestože se jedná o rekordní počet nakažených, k plošnému šíření nemoci covid-19 v Česku nedochází. V současnosti se u nás nachází několik ohnisek. Ta na některých místech slábnou a jinde se objevují nová. Situace se zlepšila například na Karviné, nejvíce zasaženou oblastí (po přepočtu na 100 tisíc obyvatel) je nyní Prachaticko. Dalšími ohnisky jsou například Nymburk nebo Frýdek-Místek.

Celkově se v České republice nakazilo přes 16 tisíc lidí, z toho 11 584 pacientů se již vyléčilo. 382 osob s koronavirem zemřelo a v nemocnicích se nyní nachází 121 nakažených. Těžký průběh nemoci má 19 lidí. Provedeno u nás celkově bylo přibližně 670 tisíc laboratorních testů.

Domů
Sdílet
Diskuse