Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2020 16:25
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Rihanna slibované album zatím nedokončila: Nevydám ho jen proto, že na něj lidé čekají, řekla

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Oblíbená popová zpěvačka sice již v na začátku roku naznačila, že má album hotové, nyní ale prozrazuje, že na něm pracuje a vydá ho, až když bude stoprocentně spokojená.

Rihanna nám přesně na Vánoce 2018 slíbila, že vydá další studiové album. Od zatím posledního ANTI do dnešního dne už uběhlo přibližně 4 a půl roku a nový projekt je stále v nedohlednu.

A to i přesto, že 23. prosince 2019 zpěvačka na Instagramu napsala, že je projekt definitivně hotový a právě tráví čas jeho poslechem. Rihanna se přirovnávala k nedočkavému pejskovi, protože chtěla, aby se její hudba co nejdříve dostala k fanouškům.

Doporučeno
Rihanna darovala miliony dolarů obětem domácího násilí, zažila ho na vlastní kůži Rihanna darovala miliony dolarů obětem domácího násilí, zažila ho na vlastní kůži 12. dubna 2020 9:42

Dnes je, zdá se, vše jinak. Pro Entertainment Tonight kráska z Barbadosu prozradila, že na albu stále pracuje a vydá ho až tehdy, když s ním bude stoprocentně spokojená. Dodala, že to trvá dlouho, protože to v konečném důsledku bude opravdu stát za to a poznamenala také, že se nechce přizpůsobovat fanouškům a nebude album vydávat jen proto, že na něj někdo čeká.

Rihanna je nepochybně časově vytížena i díky svým podnikatelským aktivitám, za pár let se jí totiž podařilo vybudovat impérium s oblečením, spodním prádlem a kosmetikou, které nese název Fenty podle jejího příjmení.

Očekávané album by se mělo jmenovat R9. Pro Vogue v listopadu 2019 Riri prozradila, že tento projekt bude inspirovaný reggae, které má v krvi, nepůjde však o to „klasické“ reggae, jak jej známe.

Domů
Sdílet
Diskuse