Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2020 12:14
Čas čtení 0:44
Viktor Kniš

6ix9ine je poprvé v ulicích New Yorku, užívá si McDonald's a svou flotilu Lamborghini. Pusť si jeho nový klip

HUDBA
Uložit Uložené

Mladý raper je od víkendu oficiálně svobodný, sundali mu sledovací náramek a on tak může naplňovat svůj plán stát se nejznámějším raperem na planetě.

6ix9ine ve snaze přesvědčit sebe i ostatní, že se nemusí bát o život, vyrazil natočit svůj první videoklip po propuštění přímo do Brooklynu, odkud pochází. Pokud by měl někdo zájem na jeho likvidaci, s velkou pravděpodobností by mu tak 6ix9ine výrazně zjednodušil snažení, a tak může pravděpodobně spát o něco klidněji.

Původně Tekashiho právník Lance Lazzaro naznačoval, že budeme muset pár dní počkat, než se duhový raper vrátí na Instagram, nakonec to trvalo velmi krátce. 

Tekashi po návratu na sociální síť absolvoval i živé vysílání, které sledovaly stovky tisíc lidí. V přímém přenosu se procházel New Yorkem, což měl být další hmatatelný důkaz, že se cítí bezpečně.

Doporučeno
6ix9ine je oficiálně svobodný, na Instagram se však nevrátil. Kam se ztratil? 6ix9ine je oficiálně svobodný, na Instagram se však nevrátil. Kam se ztratil? 2. srpna 2020 12:29

Překvapením byla pro fanoušky i nová skladba, kterou výjimečně neavizoval předem. Novinka PUNANI sice nemá ani dvě minuty, opět ale nese kontury hitu, jak jsme v případě tohoto mladíka zvyklí. Ukazuje v ní svá auta, přítelkyni, nové kamarády a užívá si status svobodného člověka. 

Zároveň bychom se už během srpna měli dočkat jeho dalšího sólového projektu, více informací však zatím nezveřejnil. V září mohou fanoušci očekávat avizovaný online koncert prostřednictvím komerční streamovací služby, která údajně zaplatila za jedno vystoupení astronomických 5 milionů dolarů.

 

Domů
Sdílet
Diskuse