Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2020 15:05
Čas čtení 1:05
Adam Novosad

VIDEO: Odmítli si nasadit roušku, tak je začali mlátit. V letadle na Ibizu zažili cestující rvačku jako z akčního filmu

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Let z Amsterdamu na ostrov Ibiza se neobešel bez problémů.

Výlet na Ibizu pro pasažéry letadla, které směřovalo z Amsterdamu začal hromadnou rvačkou na palubě. Stroj společnosti KLM vzlétl 31. července, ale cesta na španělský párty ostrov neprobíhala klidně, protože dva cestující si odmítli nasadit roušky, informuje The Independent.

Tito pasažéři údajně pocházeli z Anglie a ve videu je možné jednoho z nich zahlédnout bez trička. V komentářích se objevily zprávy, že nerespektovali nařízení palubního personálu a popíjeli vodku.

V jednom momentě se situace vyostřila natolik, že se spustila rvačka, po níž jeden pasažér skončil zpacifikovaný na podlaze letadla. Situace eskalovala, když se několik cestujících rozhodlo proti mužům fyzicky zakročit.

Ve videu sdíleném na sociální síti Twitter je zachyceno několik momentů, v nichž muž schytává údery přímo do obličeje. Ostatní cestující ho vytáhli ze sedadla, vyměnili si několik úderů a nakonec ho poslali k zemi. Nikomu nevadilo ani to, že na palubě byly přítomny i děti, na což ve videu upozorňuje několik pasažérů.

Doporučeno
MAPA: Ministerstvo uveřejnilo první semafor. Kde by měli být Češi obezřetnější? MAPA: Ministerstvo uveřejnilo první semafor. Kde by měli být Češi obezřetnější? 3. srpna 2020 15:46

Samotná letecká společnost KLM ve vyjádření napsala, že dva muži, kteří si roušky odmítli nasadit, skončili krátce po příletu v rukou policie. Pilot okamžitě zalarmoval španělské složky a celková bezpečnost letu podle aerolinky nebyla ohrožena.

Domů
Sdílet
Diskuse