Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2020 17:50
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Kdy jet na první společnou dovolenou a nenas*at se už u plánování? Máme pro tebe super tipy a rady

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Pusť si nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Během letních měsíců se řada zamilovaných párů vydává na společnou dovolenou, stačí však poměrně málo a krásný pobyt, který měl zpříjemnit vztah, se může zvrtnout v peklo na Zemi. Naštěstí je tu náš pravidelný podcast Love is on the air, v němž se naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach věnuje vztahům a všemu, co k nim patří. A v dnešní epizodě přišla řada právě na téma první společné dovolené.

Doporučeno
REFRESHER léto: Zažili jsme nejlepší party v Česku? REFRESHER léto: Zažili jsme nejlepší party v Česku? 4. srpna 2020 13:36

Kdy je vhodné se na první společnou dovolenou vypravit? Jak vybrat místo a udělat to tak, aby plánování neskončilo hádkou? A jak si zpátky přivézt krásné zážitky místo zamračených obličejů, které spolu už nikdy nepromluví? To jsou všechno otázky, kterým se v dnešní epizodě věnujeme. Pokud se tedy v dohledné době chystáš se svou polovičkou někam vyrazit, určitě si nejprve oba poslechněte dnešní díl.

Náš podcast je založený také na interakci s diváky, už brzy se proto můžeš těšit na bonusový díl, ve kterém dáme prostor našim posluchačům a posluchačkám, aby se s námi podělili o vlastní poznatky a příběhy. Teď už nám ale nezbývá nic jiného, než ti popřát příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse