Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2020 6:42
Čas čtení 0:45
Adam Novosad

Do vily youtubera Jakea Paula vtrhla armáda příslušníků FBI

NEWS YOUTUBE
Uložit Uložené

Nikdo se nediví, že do vily vtrhli agenti FBI, protože Jake Paul je známý svými kontroverzními kroky.

Jake Paul se pravidelně stává středem pozornosti, když udělá hloupost, zaznamená si ji na kameru a pak ji rovnou nahraje na YouTube. V uplynulých měsících se dokonce připletl k protestům proti policejní brutalitě a rozhodl se, že nejlepším nápadem bude vloupat se spolu s protestujícími do obchodního centra a natočit rabování, píše TMZ.

Tento přečin souvisel s policejní akcí, která se ve středu ráno odehrála v jeho vile v kalifornském městě Calabasas a Jake Paul musí mít na krku pořádný problém.

Do vily ráno vtrhla malá armáda agentů FBI, kteří měli soudní povolení k prohlídce domu a mnozí z nich přišli nejenže po zuby ozbrojení, ale i oblečení v taktické výstroji.

Z videa natočeného před vilou je možné odhadovat, že se prohlídky zúčastnilo kolem 20 ozbrojených agentů, ale zatím stále není jasné, proč se vlastně uskutečnila a co FBI u youtubera hledala. Jak se později ukázalo, policisté z domu zabavili několik zbraní.

Doporučeno
Youtuber Jake Paul byl obviněn z účasti na rabování nákupního centra. Prý chtěl vandalismus pouze zdokumentovat Youtuber Jake Paul byl obviněn z účasti na rabování nákupního centra. Prý chtěl vandalismus pouze zdokumentovat 5. června 2020 12:41

Není známo ani to, zda se Jake Paul v čase policejní akce nacházel v domě. Akce však rozhodně na ulici vyvolala zájem sousedů, kteří si v minulosti několikrát na známou tvář stěžovali.

Domů
Sdílet
Diskuse