Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2020 13:41
Čas čtení 0:39
Adam Novosad

Znechucená matka našla v nugetce z McDonald's jednorázovou roušku. Její dcera se jí začala dusit

NEWS KORONAVIRUS MCDONALD’S
Uložit Uložené

Společnost se omluvila a celou situaci prověřuje u dodavatele.

Znepokojena matka Laura Arber z anglického města Aldershot musela své malé dceři vrazit prsty do úst, aby se nezadusila neznámým předmětem zapečeným v nugetce z McDonald's. Takto začíná zvláštní příběh, který v posledních hodinách obletěl světová média, upozorňuje BBC.

Jak se ukázalo, podivným předmětem byla nakonec jednorázová medicínská rouška, která se pravděpodobně dostala do směsi na výrobu nugetek a nakonec v několika z nich dorazila až do objednávky Happy Mealu.

Laura zpočátku nechápala, čím se její dcera začala dusit, ale když otevřela krabičku s ostatními nugetky, příčina se jí zdála jasná. „Byla to rouška, byla v ní totálně zapečená, změnila se ve žvýkačku. Bylo to nechutné,“ vyjádřila se matka.

Doporučeno
Jaký je nejrychlejší způsob dopravy po Praze? Stojí pár korun, je zábavný a bez emisí Jaký je nejrychlejší způsob dopravy po Praze? Stojí pár korun, je zábavný a bez emisí 4. srpna 2020 18:00

Když roušku v nugetce našla, okamžitě zašla zpět do provozovny, kde Happy Meal koupila, ale tamní manažer jí vysvětlil, že nugetky nevyrábějí přímo tam. McDonald's se mezitím za selhání omluvil, situaci prověřil u svého dodavatele a celou várku nugetek odstranil z oběhu. Služby zákazníkům zároveň hledají způsob, jak nepříjemnou zkušenost matce vykompenzovat.

Domů
Sdílet
Diskuse