Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2020 10:34
Čas čtení 1:09
Richard Balog

Kendall Jenner ukázala bydlení v LA. Podívej se na sídlo vybavené kvalitními materiály či bazénem v zahradě

Kendall Jenner ukázala bydlení v LA. Podívej se na sídlo vybavené kvalitními materiály či bazénem v zahradě
Zdroj: Instagram / @kendalljenner
KULTURA
Uložit Uložené

Díky portálu Architectural Digest máš možnost nahlédnout do bytu jedné z nejvyhledávanějších topmodelek současnosti.

Pro fanoušky architektury a interiérového designu představuje magazín Architectural Digest již 100 let obrovskou dávku inspirace, se kterou se dá dále pracovat. Redakce kromě klasických článků o nemovitostech z celého světa stíhá také videoprodukci spojenou s návštěvami v příbytcích známých tváři showbyznysu.

Jen před několika týdny jsme si mohli vychutnávat pohledy na minimalistické sídlo zpěváka J Balvína v domovské Kolumbii a dnes nám prohlídku svého sídla v Los Angeles udělá Kendall Jenner.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Stále teprve 24letá topmodelka, kterou můžeš pravidelně vidět v kampaních značek jako Calvin Klein, Burberry nebo Givenchy, ti v průběhu 10 minut ukáže všechna zákoutí svého sídla s přímořskou atmosférou Španělska či Itálie.

Samotný dům včetně zahrady plné zeleně s terasou a bazénem odráží vkus atraktivní tmavovlásky, které se stavebními a estetickými úpravami pomáhali odborníci na slovo vzatí. Konkrétně šlo o interiérového designéra Walda Fernandeze a Kathleen a Tommyho Clementsovi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Vzájemnou spoluprací vytvořili útulný domov plný kontrastů starého s novým, což je nám velmi sympatické. Jako příklad můžeme uvést kuchyni s jídelnou, nová linka s mramorovými plochami podtrhuje krásu repasovaných židlí či obývací místnost s krbem, nad kterým se vyjímá LED nápis v růžových tónech. Hru světel Kendall zakomponovala i do vstupní chodby, kde hosty vítá oblý objekt na stěně měnící barvy prostřednictvím mobilního ovládání.
 
Součástí domu je kromě obývacího pokoje, ložnice, pokoje pro hosty či koupelny se zlatou vanou také prostorný šatník ukrývající množství designérských kousků a ateliér, protože oblíbená tvář modelingu miluje umění, respektive malování.
 
Lepší představu o tomto sídle v srdci LA si můžeš udělat na základě doprovodného videa.

Domů
Sdílet
Diskuse