Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2020 15:06
Čas čtení 0:26
Dominik Vetrák

Sleduj NSFW trailer pro 2. sérii The Boys. Superhrdinové trhají lidi na kusy a všude stříkají litry krve

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Boys se vrátí už začátkem září, pusť si nový trailer.

Už jen méně než měsíc nás dělí od 2. série The Boys – seriálu, ve kterém jsou superhrdinové na straně zla. Amazon Prime vydal k novým dílům oficiální trailer.

Doporučeno
Jaký je nejrychlejší způsob dopravy po Praze? Stojí pár korun, je zábavný a bez emisí Jaký je nejrychlejší způsob dopravy po Praze? Stojí pár korun, je zábavný a bez emisí 4. srpna 2020 18:00

Billy Butcher se nezastaví ani před velrybou, kterou roztrhá svým člunem. Stormfront bude neonacistkou a Homelander bude i nadále odpalovat nevinné lidi, jen aby docílil toho, po čem touží.

První 3 epizody dorazí 4. září a následně se každý týden dočkáme nové. Celkově jich bude 8. Druhé sérii jsme věnovali rozsáhlý článek, ve kterém se dozvíš i to, kdy se dočkáme krátkého filmu o Butcherovi.

Po nejnovějších záběrech se na další sérii už nesmírně těšíme. Očividně bude ještě překvapivější a více megalomanská než ta první.

Sleduj NSFW trailer pre 2. sériu The Boys. Superhrdinovia trhajú ľudí na kusy a všade striekajú litre krvi
Zdroj: Amazon prime

Sleduj NSFW trailer pre 2. sériu The Boys. Superhrdinovia trhajú ľudí na kusy a všade striekajú litre krvi
Zdroj: Amazon
Domů
Sdílet
Diskuse