Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. srpna 2020 14:52
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Ridley Scott natočil sci-fi seriál. Planeta je v budoucnu zničena válkou a roboti vychovávají uměle vypěstované lidi

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Raised by Wolves od Ridleyho Scotta dostává první trailer.

Raised by Wolves je futuristické sci-fi. Zaměřuje na dva androidy, kteří musí vychovávat lidské děti na neznámé a záhadné planetě. Nejprve je ale musí vypěstovat ve speciálních boxech.

Doporučeno
Jaký je nejrychlejší způsob dopravy po Praze? Stojí pár korun, je zábavný a bez emisí Jaký je nejrychlejší způsob dopravy po Praze? Stojí pár korun, je zábavný a bez emisí 4. srpna 2020 18:00

Rostoucí kolonie lidí se ale zmítá v náboženském napětí a androidi zjišťují, že právě ovládání víry lidí je mimořádně zrádným a náročným úkolem. Jako showrunner a scenárista je uveden Aaron Guzikowski (scénář k Prisoners).

Největším lákadlem je jméno Ridleyho Scotta. Světoznámý režisér natočil první dvě z celkových deseti epizod. Šlo o jeho první seriál vůbec.

Zahrají si Travis Fimmel, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah a Ivy Wong. Premiéra na HBO Max je naplánovaná na 3. září.

Trailer zapůsobil hlavně z vizuálního hlediska. Uvidíme, jestli se tvůrcům podařilo natočit kvalitní futuristickou show nebo nudný seriál, který se až příliš snaží být intelektuální.

Ridley Scott natočil sci-fi seriál. Planéta je v budúcnosti zničená vojnou a roboti vychovávajú umelo vypestovaných ľudí
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse