Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2020 18:23
Čas čtení 0:37
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor požádal přítelkyni o ruku. Zamilovanou fotku s matkou svých dětí sdílel na Instagramu

SPORT
Uložit Uložené

Slavný bojovník se bude ženit.

Conor McGregor oznámil na svém Instagramu radostnou novinu. Požádal totiž o ruku svoji dlouholetou partnerku Dee Delvin, která stojí po boku bojovníka už od začátku jeho kariéry. Dee dle dostupných informací svému partnerovi řekla ano během návštěvy Francie, kde se zamilovaný pár aktuálně nachází.

Doporučeno
Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou 24. října 2023 11:00

Dee Dalvin zítra slaví narozeniny, od Conora tak dostala krásné překvapení, ze kterého se radují oba. Termín svatby zatím není známý. Pár má společně už dvě děti. Fanoušci snoubence zahrnuli nespočtem gratulací.

Conora McGregora jsme naposledy mohli vidět bojovat na začátku letošního roku, když v prvním kole převálcoval zkušeného Donalda Cerroneho. Před několika týdny však nejslavnější bojovník UFC zničehonic oznámil, že s MMA kariérou končí. Nebylo to však poprvé, co náhle oznámil odchod do předčasného důchodů, a tak není vyloučeno, že ho ještě někdy v kleci bojovat uvidíme.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

What a birthday, my future wife !

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domů
Sdílet
Diskuse