Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2020 15:41
Čas čtení 2:01
Martin Mičuda

Toto je zcela nový interiér třídy S. Ne náhodou jde o vlajkovou loď Mercedesu

Toto je zcela nový interiér třídy S. Ne náhodou jde o vlajkovou loď Mercedesu
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko/Meet-the-S-Class-DIGITAL-Luxury--Well-Being-Personal-wellness-oasis-Comfortable-travel-while-staying-fit.xhtml?oid=47054163&ls=L2VuL2luc3RhbmNlL2tvLnhodG1sP29pZD00ODM2MjU4JnJlbElkPTYwODI5JmZyb21PaWQ9NDgzNjI1OCZib3JkZXJzPXRydWUmcmVzdWx0SW5mb1R5cGVJZD00MDYyNiZ2aWV3VHlwZT10aHVtYnMmZnJvbUluZm9UeXBlSWQ9NDEwMTI!&rs=1" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">daimler.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Mercedes-Benz odhaluje vnitřek nového S.

Mercedes-Benz začal postupně odhalovat svou novou vlajkovou loď, třídu S. Po digitální prezentaci 2. generace revolučního infotainmentu MBUX a ukázce nových technologických vychytávek tentokrát automobilka ze Stuttgartu ukazuje interiér. Jeho palubní deska totiž opět projde zásadní změnou, což můžeš vidět už na oficiálních fotkách. Zcela nový design interiéru připomíná prvky z architektury interiérů a designu jachet.

Oáza pokoja, maximálneho komfortu a luxusu. To je úplne nový interiér triedy S
Zdroj: media.daimler.com

Celá přístrojová deska se sloučí s velkým tělem předního ozdobného prvku do jedné části. Displeje již přitom nejsou opticky propojené – centrální, více než 15" displej je nyní orientován na výšku a zasazen níže, aby byl lépe po ruce posádce. Kokpit je pokryt klavírním lakem, který by měl být méně náchylný na poškrábání.

Zpět
Sdílet
Diskuse