Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2020 16:05
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Policisté zadrželi v Praze dealera. Jel pod vlivem bez řidičáku, měl u sebe 70 gramů pervitinu a falešné doklady

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dealerovi-motorkáři hrozí slušný právní postih.

Na sobotní jízdu na motorce nebude rád vzpomínat jistý drogový delaer, který na projížďku vyjel v plné polní. Policisté z Prahy 4 si jej totiž na silnici všimli, a jali se jej kontrolovat. Při prohlídce zjistili, že dotyčný nejenže nikdy nevlastnil řidičský průkaz, ale zároveň se snažil prokázat falešnou identitou, ukrýval u sebe 70 gramů pervitinu a byl pod vlivem. Muži zákona jej proto zatkli.

Doporučeno
Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap 13. srpna 2020 15:27

Na povedeného motocyklistu policisté narazili před polednem v Suklické ulici. Rozhodli se jej zkontrolovat, jelikož se choval podezřele a dost nervózně. A měl proč. Zjistili, že se totiž falešnými doklady vydává za jinou osobu, je pod vlivem drog a nikdy neměl řidičské oprávnění.  Svou pravou identitu nechtěl policistům za žádnou cenu sdělit. 

Policisté zadrželi v Praze dealera. Jel pod vlivem bez řidičáku, měl u sebe 70 gramů pervitinu a falešné doklady
Zdroj: Policie ČR

„Navíc policisté při kontrole nalezli více než sedmdesát gramů pervitinu, větší obnos peněz, plynovou pistoli a několik odcizených dokladů totožnosti,“ doplnila výčet dealerovy výbavy mluvčí policie Violeta Šiřišťová. 

Až na policejní služebně se muž rozhodl, že půjde s pravdou ven. Policisté tak identifikovali dvaačtyřicetiletého recidivistu, jenž přiznal, že doklady, které předkládal ke kontrole, nejsou pravé. Muže proto nyní čeká soudní řízení, které mu jistě není cizí.

Policisté zadrželi v Praze dealera. Jel pod vlivem bez řidičáku, měl u sebe 70 gramů pervitinu a falešné doklady
Zdroj: Policie ČR
Doporučeno
Jak žije finalista SuperStar pět let po soutěži? Štěpán Urban otevřeně o protloukání se životem, hudbě a fakáčství (Rozhovor) Jak žije finalista SuperStar pět let po soutěži? Štěpán Urban otevřeně o protloukání se životem, hudbě a fakáčství (Rozhovor) 12. srpna 2020 10:22

Několikrát trestaný muž bude totiž čelit obvinění ze spáchání trestných činů přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu a padělání a pozměnění veřejné listiny. Drogy, které mu byly zabaveny, byly odeslány na expertízu, jež rozhodne o výši konečné trestní sazby, která mu bude hrozit. Prozatím byl propuštěn na svobodu.

Domů
Sdílet
Diskuse