Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2020 17:02
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Pražský magistrát chce náplavky bez alkoholu. Policejní hlídka by je kontrolovala od půlnoci do osmi ráno

NEWS ALKOHOL ČESKO
Uložit Uložené

Magistrát řeší vyhlášku, která by omezila popíjení alkoholu na Rašínově a Hořejšího nábřeží.

Noční náplavky bez alkoholu by mohly být velice brzo realitou. Pražský magistrát se snaží o zavedení novely vyhlášky, která by znemožňovala konzumaci alkoholu od půlnoci do osmi ráno na Rašínově a Hořejšího nábřeží. Od novely, která by měla přijít v platnost v říjnu, si město slibuje hlavně snížení rušení nočního klidu v oblastech. Informuje Pražská drbna.

Doporučeno
Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap 13. srpna 2020 15:27

Tak, jak se dokázal magistrát dohodnout s restauracemi na vodě, které kotví u nábřeží, a kterým pronajímá kobky ve zdech, se mu úplně nedaří jednat s lidmi, jež si k vodě chodí užívat s vlastním alkoholem. Náměstek primátora Jan Chabr tvrdí, že s těmito konzumenty, co se týká jejich omezení popíjení v nočních hodinách, nemohou nic dělat ani policisté, pokud přestanou být hluční.

Domů
Sdílet
Diskuse