Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2020 9:18
Čas čtení 2:04
Tímea Krauszová

Twilight sága nekončí: Midnight Sun láme rekordy v prodejích a autorka chystá dvě další knihy

KULTURA
Uložit Uložené

Přestože Stephenie Meyer přísahala, že další knihu o třpytivém upírovi nenapíše, během karantény jednu vydala.

Stephenie Meyer to po 12 letech dokázala znovu: se svým staronovým upírským románem kraluje žebříčkům prodeje nejen knih, ale i e-knih ve Spojeném království i v USA. Vzhledem k tomuto úspěchu oznámila, že připravuje dvě zbrusu nové knihy, informuje britský deník The Guardian. Zatím není jasné, zda bude i v nich ústřední postavou upír Edward a jeho manželka Bella.

Doporučeno
9 filmů a seriálů, které jsou lepší než jejich literární předloha 9 filmů a seriálů, které jsou lepší než jejich literární předloha 16. června 2020 9:21

Knihu začala psát velmi dávno, po úniku na web s tím sekla

Každý zarytý fanoušek Twilightu eviduje příběh psaný z perspektivy Edwarda už dlouhá léta. Midnight Sun sleduje příběh první části ságy, Stmívání (Twilight), ale vypravěčem je upír Edward a ne mladá Bella. Příběh jako takový je z velké části stejný, ale zjistíš tam i to, kam se Edward vytratil během prvního roku na škole s Bellou a co prožíval, když jí nemohl přečíst myšlenky.

Domů
Sdílet
Diskuse