Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2020 8:56
Čas čtení 0:29
Adam Smeták

Yzomandias přichází s více než 6 minut dlouhým klipem, který posouvá hranice rapu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

„Milion+ novej Wu-Tang Clan,“ zazní mimo jiné v novém projektu.

„Melanž je látka, nacházející se výhradně v hluboké poušti planety Arrakis, která prodlužuje lidský život a poskytuje svému uživateli mimořádné psychické schopnosti. Díky svým vlastnostem a náročné těžbě jde o nejcennější látku ve vesmíru.“

Koření všeho koření.

Těmito slovy z legendárního sci-fi románu Duna začíná přes šest minut dlouhý klip od Milion+, který obsahuje rovnou 3 skladby. Perfektní propojení tří beatů v jedinečném klipu skvěle funguje a Yzomandias, který je autorem všech tří skladeb, tak opět posouvá hranice českého rapu.

Doporučeno
Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap 13. srpna 2020 15:27

Skladbu El Camino mu produkoval Decky, druhý track Hroby má po stránce produkce na svědomí Konex ve spojení s Yzomandiasem a na poslední skladbě Rolls, kde hostuje Nik Tendo, se o hudební podklad postarala tatáž dvojice. 

Režii až filmového počinu mají na svědomí Petr Vlček, Jan Ruttner a Yzo

Domů
Sdílet
Diskuse