Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2020 12:04
Čas čtení 1:05
Viktor Kniš

Drake v novince vzdává hold Tupacovi, zmiňuje i Kanyeho Westa. Smích střídají slzy a my se dočkáme nového alba

NEWS
Uložit Uložené

Drizzy zveřejňuje první singl ze svého avizovaného studiového alba, které se bude jmenovat CERTIFIED LOVER BOY.

Drake si nedávno koupil drahý šperk, kterým chtěl vzdát poctu Tupacovi. Na míru si nechal vyrobit dva diamantové přívěsky v celkové ceně přibližně 13 milionů korun, nyní ale zakomponoval legendu rapu i do titulní skladby k novému studiovému alba s názvem CERTIFIED LOVER BOY.

Název skladby, ale i nosná věta refrénu podle všeho odkazuje na Tupacovo tetování. „Sometimes we laugh and sometimes we cry, but I guess you know now, baby,“ rapuje Drake na novince s Lil Durkem. 2Pac měl na zádech vytetované divadelní masky, přičemž jedna znázorňovala smích a druhá pláč s textem „Směj se nyní, pláč později“. Právě tyto emoce střídá Drake v novém klipu, kde nás vzal i do sídla značky Nike. 

Nechybí ani její ambasadoři – atleti Odell Beckham Jr., Marshawn Lynch a Kevin Durant, přehrabování se krabicemi od tenisek a jeho oblíbený basketbal.

Drake v novinke vzdáva hold Tupacovi, spomína aj Kanyeho Westa. Smiech striedajú slzy a my sa dočkáme nového albumu
Zdroj: pinterest
Doporučeno
Drake vzdává hold zesnulému Tupacovi dvojicí diamantových přívěsků za více než 13 milionů korun Drake vzdává hold zesnulému Tupacovi dvojicí diamantových přívěsků za více než 13 milionů korun 30. července 2020 13:40

V řádcích si své odkazy najde i Kanye West, se kterým měl Drizzy konflikt, ke kterému se kanadský raper na rozdíl od toho chicagského s radostí vrací. Naposledy tak učinil na skladbě Omerta loni, když připomněl, jak se do něj v roce 2018 pustil Pusha T, přičemž právem předpokládal, že za tím celým stojí Kanye West. Konflikt začal prozrazením nemanželského dítěte, se kterým se Drake mezitím pochlubil na svém Instagramu. 

Zároveň se Kanye opět ukázal jako emočně nestabilní a nepředvídatelný umělec, když věnoval Drizzymu přibližně 150 tweetů, které byly kombinací snah o výčitky, útoků a žádostí o omluvu.

„We took a trip, now we on your block and it's like a ghost town, baby,“ prozpěvuje Drake a my nemáme pochybnosti o tom, že jde o dvojí referenci na Kanyeho track Ghost town a zároveň Drizzyho diss na Travisovo Sicko Mode.

Domů
Sdílet
Diskuse