Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2020 15:46
Čas čtení 0:35
Vojtěch Vanda

Mladá žena se sluchátky vstoupila v Plzni do vozovky, srazil ji náklaďák. Na místě zemřela

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bylo jí teprve 18 let.

Zbytečná ztráta mladého života. Tak bychom mohli nazvat nehodu, při níž srazilo nákladní auto v Plzni osmnáctiletou dívku. Ta měla, podle serveru Novinky.cz, přecházet ulici se sluchátky na hlavě. Srážku mladá žena nepřežila.

Doporučeno
U Prahy se samovolně rozjelo 32 nákladních vagónů, které pak narazily do osobního auta. Dva lidé byli odvezeni do nemocnice U Prahy se samovolně rozjelo 32 nákladních vagónů, které pak narazily do osobního auta. Dva lidé byli odvezeni do nemocnice 14. srpna 2020 14:54

K nehodě mělo dojít v pátek k poledni. Mladá žena, která údajně mířila při krajnici silnice ve směru od Štěnovic do Plzně, jak zmiňuje mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová pro server Plzen.cz, měla v jednom momentu vykročit do středu silnice. Nevšimla si ale míjejícího nákladního auta, které ji srazilo. 

„Přes veškerou snahu našich záchranářů na místě se mladé slečně už nedalo pomoci. Svým těžkým zraněním na místě podlehla,“ doplnila Svobodová.

U řidiče auta byly provedena dechová zkouška a test na drogy, které byly negativní. Podle svědků měla mít žena na hlavě sluchátka, kvůli který neslyšela auto přijíždět. Policie ale tuto verzi odmítla komentovat. „U mrtvé chodkyně byla nařízena soudní pitva,“ dodala Novinkám mluvčí policie Ivana Jelínková.

Domů
Sdílet
Diskuse