Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2020 19:31
Čas čtení 0:26
Ondřej Jarůšek

Řidič usmrtil staršího muže na kole a ujel, policie hledá svědky tragické nehody

NEWS
Uložit Uložené

Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o informace.

Na silnici mezi Hovoranami a Mutěnicemi na Hodonínsku došlo v pátek večer po deváté hodině k tragické nehodě. Neznámý pachatel v autě srazil staršího muže, který jel na kole. Ten při nárazu utrpěl vážná poranění, kterým následně na místě podlehl. Řidič od nehody ujel.

Policie o incidentu dnes informovala na svých internetových stránkách, kde se zároveň obrací na svědky s žádostí o pomoc při hledání viníka.

Doporučeno
Jak žije finalista SuperStar pět let po soutěži? Štěpán Urban otevřeně o protloukání se životem, hudbě a fakáčství (Rozhovor) Jak žije finalista SuperStar pět let po soutěži? Štěpán Urban otevřeně o protloukání se životem, hudbě a fakáčství (Rozhovor) 12. srpna 2020 10:22

„Žádáme svědky, kteří místem projížděli před nehodou a potkali muže s kolem, aby se přihlásili na lince 158. Jejich svědectví může pomoci objasnit okolnosti této vážné nehody,“ píší na webu policisté.

Pro vyšetřovatele budou nápomocné taky případné záběry z palubních kamer, které usmrceného muže s kolem zaznamenaly.

Zpět
Sdílet
Diskuse