Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2020 22:00
Čas čtení 0:43
Richard Balog

Supreme opět ničí konkurenci a představuje skvělou kolekci podzim/zima 2020

Supreme opět ničí konkurenci a představuje skvělou kolekci podzim/zima 2020
Zdroj: Supreme
MÓDA
Uložit Uložené

Streetwear ve své nejčistší podobě.

Letní sezóna se pomalu, ale jistě chýlí ke konci, a to kromě nástupu studentů do škol znamená i konec „prázdnin“ pro ikonu pouliční módy, značku Supreme. Po krátkém teasovaní detailních záběrů na Instagramu jsme se dočkali kolekce podzim/zima 2020 v plné kráse prostřednictvím lookbooku.

Pro ty, kteří si mysleli, že streetwear je mrtvý, přitom brand s historií sahající až do roku 1994 posílá jasný vzkaz v podobě skvělých kousků.

Doporučeno
„Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? „Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? 16. srpna 2020 11:44

Na prezentaci svých nejnovějších děl si lidé ve vedení Supreme zvolili dvojici modelů Sage Elsesser a Sean Pablo, kterým jednotlivé modely uvěříš na první pohled.

Zpět
Sdílet
Diskuse