Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2020 20:47
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Enola Holmes dokáže vše, co její starší bratři Sherlock a Mycroft. Slavného detektiva si zahraje Henry Cavill

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Enola Holmes bude mít na Netflixu premiéru 23. září.

Po odhalení prvních obrázků z očekávaného zpracování příběhu o rodině Holmesově jsme se konečně dočkali i debutových záběrů. Na plnohodnotný trailer si ještě musíme počkat, ale díky dnešnímu teaseru si můžeme utvořit celkem dobrý obraz o tom, na jaký styl filmu se můžeme těšit.

Sherlock (Henry Cavill) a Mycroft (Sam Claffin) v něm nebudou mít hlavní role. Tu převezme Enola Holmes, jejich sestra, která si bere to nejlepší od obou bratrů.

Doporučeno
Jaké filmy natáčí deset nejoblíbenějších a nejlepších herců Hollywoodu? #2 Jaké filmy natáčí deset nejoblíbenějších a nejlepších herců Hollywoodu? #2 15. srpna 2020 12:43

Příběh je založen na knize The Enola Holmes Mysteries od Nancy Springer. Ta v sérii napsala 6 knih, přičemž získala až dvě nominace na Edgar Allan Poe Awards (něco jako knižní Oscaři). Scénář napsal Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child, The Aeronauts). O režii se postaral Harry Bradbeer, který za Fleabag získal ocenění Emmy.

Zpět
Sdílet
Diskuse