Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2020 17:44
Čas čtení 0:38
Daniel Kopejska

Dealer schoval 50 gramů pervitinu do pečiva

NEWS
Uložit Uložené

Minulý týden policie zadržela šestačtyřicetiletého muže z Jihlavska, který v taxíku vezl padesát gramů krystalické látky.

Muž důvodně podezřelý z páchání trestné činnosti distribuce drog přijel taxi službou z Ústeckého kraje až do Jihlavy, kde jej nedaleko vlakového nádraží zadrželi kriminalisté. V pečivu měl schováno 50 gramů pervitinu. O případu informovala Policie ČR.

Zadržený muž byl následně kriminalisty převezen do vazby, kde nyní čeká na rozsudek. Případ kriminalisté nadále vyšetřují. Nadporučík Ing. Radomír Němec uvedl: „Muž byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a dále přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu.“

Originální úkryt zvolil pro nakoupený pervitin distributor z Jihlavska, drogy totiž schoval do krájeného chleba....

Zveřejnil(a) Policie České republiky dne Pondělí 17. srpna 2020

Muž si dle všeho vydlabal díru do chleba, do které následně ukryl drogu. Zabavený pervitin byl kriminalisty poslán na rozbor. Pro pachatele to nebyl první trestný čin. Tento opakovaně trestaný drogový dealer byl na začátku roku propuštěný a sám je uživatelem drog. Jen do Jihlavy přivezl pervitin v množství více než 100 g.

Doporučeno
Policisté zajistili extázi ve tvaru hlavy Donalda Trumpa. Upozorňují na její nebezpečný chemický obsah Policisté zajistili extázi ve tvaru hlavy Donalda Trumpa. Upozorňují na její nebezpečný chemický obsah 16. srpna 2020 15:33
Domů
Sdílet
Diskuse