Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2020 12:57
Čas čtení 1:13
Viktor Kniš

Trump chtěl chytit manželku za ruku, opakovaně to odmítla. Rihanna a 50 Cent si kvůli tomu z prezidenta utahují

NEWS
Uložit Uložené

Známé osobnosti tímto videem upozorňují na blížící se volby. Bojí se, že by mohl opět zvítězit Donald Trump, jehož roky považují za nebezpečného pro společnost.

Není tajemstvím, že zahraniční umělci obecně nerespektují Donalda Trumpa jako prezidenta Spojených států. Jejich hodnotový průnik je minimální.

Souvisí to zejména s netolerantním přístupem Donalda Trumpa k multikulturalismu, potlačováním práv migrantů, ale i zlehčování protestů #blacklivesmatter a policejní brutality, která je v USA problémem dlouhá léta.

Doporučeno
Rihanna darovala miliony dolarů obětem domácího násilí, zažila ho na vlastní kůži Rihanna darovala miliony dolarů obětem domácího násilí, zažila ho na vlastní kůži 12. dubna 2020 9:42

Rihanna v minulosti kritizovala Donalda Trumpa i za to, že je ve Spojených státech je prý jednodušší sehnat AK-47 než víza.

V roce 2019 zpěvačka o prezidentovi pro Vogue mluvila jako o člověku s psychickými problémy. „Zdá se, že Donald Trump je v současnosti nejvíce psychicky nemocný člověk v Americe,“ řekla Rihanna na adresu hlavy státu.

Domů
Sdílet
Diskuse