Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2020 19:08
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Bill Murray se svou dcerou pronásledují jejího manžela, kterého obviňují z nevěry. Feel good film On the Rocks nás pohladí na duši

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

On the Rocks se dostane do kin už v říjnu.

On the Rocks distribuuje studio A24, které má na kontě velké množství filmových pecek. Snímek režíruje Sofia Coppola (The Beguiled), která si napsala i scénář. Po letech se díky němu znovu setkala na place celovečerního filmu s úžasným Billem Murraym, se kterým kdysi natočila nádherné drama Lost in Translation.

V tomto filmu se podívala na život dospělé matky a manželky Laury (Rashida Jones), která začíná zpochybňovat své manželství. Začne o tom mluvit se svým otcem Felixem (Bill Murray), který navrhne, aby jejího manžela Deana (Marlon Wayans) sledovali a zjistili, co stojí za jeho neobvyklým chováním.


Kromě nich si zahráli i Jessica Henwick, Jenny Slate či Barbara Bain. On the Rocks se do kin a na streamovací platformu Apple TV+ dostane někdy v říjnu. Po prvním traileru máme pozitivní dojmy a doufáme, že z toho bude nesmírně dobrý feel good film.

Zpět
Sdílet
Diskuse