Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti FOREO.
1. září 2020 19:01
Čas čtení 0:45
Sponzorovaný obsah

Mužská fantázia nemá hranice! Kde by použili kefku na pleť?

REFRESHER
Uložit Uložené

Kozmetické kefky FOREO majú naozaj unikátny design, preto sme sa mladých Slovákov a Sloveniek rozhodli opýtať, či vedia, na čo vlastné sú.

Krásna a zdravá pleť. Téma, ktorá je stále aktuálna a dovolíme si tvrdiť, že čoraz viac už nielen pri nežnejšom pohlaví. Teplo, slnko, voda a momentálne aj rúška - to všetko má negatívny vplyv na kvalitu pleti, ktorá je málokedy podľa našich predstáv. Čo, ale nie je, môže byť!

Švédska značka FOREO teraz prichádza s revolučnými kefami na tvár, ktoré sú určené nielen pre ženy, ale aj mužov a pánov. A aj tých sme preto s Beccou vyspovedali v uliciach Bratislavy! A čo sme sa ich pýtali? Kedže kozmetická kefka od značky FOREO LUNA 3 MEN vyzerá na prvý pohľad veľmi netradične, využili sme to! Čierny produkt s luxusným dizajnom totižto nielen udržiava pleť zdravou a krásnou, ale taktiež podnecuje mužskú fantáziu....Veď vo videu uvidíte sami.

A ak by ste aj vy túžili po zdravej a krásnej pleti, respektíve hľadáte super darček pre svoju kamošku, či priateľa, určite pozrite na LUNA 3 a LUNA 3 MEN. Kefky totižto kombinujú jemné, hygienické čistenie s rôznymi liftingovými masážami, takže nejde len o beauty procedúry, ale aj o trocha relaxu. Okrem toho majú super unikátny design a sú prvým druhom kefiek, ktoré ovládaš priamo cez aplikáciu.

Domů
Sdílet
Diskuse