Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2020 11:38
Čas čtení 3:41
Daniel Kopejska

Nejlepší české facebookové skupiny. Do kterých se přidat?

REFRESHER
Uložit Uložené

Ať už máš rád zvířátka, fotbal, historii nebo bizár tak pro každého je na FB skupina.

Každý běžný uživatel sociální sítě Facebook je nepochybně součástí spousty skupin. Ať už jsou třídní, školní, sportovní nebo lokálně zaměřené. Ale facebookové skupiny nejsou jen o tom, kdy je sraz na nedělní fotbálek nebo o pomlouvání náhodných studentů na školách.

Napříč této sociální sítě najdeme nespočet zábavných, parodických, strašidelných nebo rovnou úplně šílených a bizarních skupin. Dnes se podíváme na pár z těch, v nichž bys rozhodně neměl chybět jako člen. Pokud se do některých budeš chtít přidat, tak se obrň vůči přijímacím otázkám do těch, které nejsou veřejné. 

1. Mullet Hunting PRO

(111 tisíc členů)

Stránka dle názvu napovídá, že jde primárně o lovení jedinců s jedním z nejlegendárnějších účesů. Vpředu byznys vzadu párty. Jestli tenhle účes více proslavil Jarda Jágr nebo Tiger King, nechám na tobě. Každopádně na našem území se objevují spousty krásných příkladů muleta a tohle je jejich síň slávy. Následně vzniklo spoustu dalších hunting skupin. Mullet Hunting dokonce prodává svůj merch pro opravdové lovce. Odzvonilo keškám a pokemonům, dneska se loví mulety!

Nejlepší Facebookové skupiny. Do kterých se přidat?
Zdroj: facebook.com/groups/1562512797110636
 

2. Nejlepší kryptologové této země usilovně pracuji na dešifrování tvého postu 

(18 700 členů)

Pokud jsi milovník svého rodného jazyka a potrpíš si na správnou gramatiku, stylistiku nebo slovosled, tak na tuhle stránku vlastně radši ani nechoď. Jsou tu všechny možné i nemožné překlepy ze sociálních sítí, inzerce nebo konverzace. Dle názvu odhadneme, že obsah buď nikoho nezajímal a nebo je status tak moc nerozpoznatelný, že vlastně nikdo neví, o co jde. Na podobný způsob najdeme další skupiny jako třeba Chudák čeština.

Nejlepší Facebookové skupiny. Do kterých se přidat?
Zdroj: facebook.com/groups/2227831207249845
 

3. Nomen omen

(3 200 členů)

Česká jména a příjmení neznají hranic. Na téhle stránce končí lidé, kteří se stoprocentně narodili proto, aby dělali svojí práci. Ať už šéfkuchař Vomáčka, gynekolog Pipka, těhotenská poradkyně Fakanová nebo nožíř Tupý. Na této stránce najdeme i zahraniční jména jako Drinkwater nebo anesteziolog Goodnight

Nejlepší Facebookové skupiny. Do kterých se přidat?
Zdroj: facebook.com/groups/528845903817827

 4. Přiznání

Je těžké vybrat jedno konkrétní. Každý si vlastně vybere skupinu, do které zrovna zapadá. Ať je to přiznání prvního stupně školy, přiznání prodavačů, přiznání číšníků, přiznání kluků a holek nebo přiznání sneakerheads. Koncept je jednoduchý, lidé se anonymně přiznávají k různým komickým věcem nebo poukazují na věci, které se někde staly a uniklo to pozornosti. Občas jsou to velmi zajímavé věci, ale člověk by si neměl zkazit třeba ubytování v hotelu, nebo oblíbenou restauraci, proto někdy doporučujeme určitá přiznání přehlížet.

Nejlepší Facebookové skupiny. Do kterých se přidat?
Zdroj: facebook.com/groups/1197610853621973
Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 87974 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse