Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2020 12:39
Čas čtení 1:49
Martin Mičuda

Porsche hlásí návrat k tradicím. Představilo nejrychlejší luxusní vůz na světě

Porsche hlásí návrat k tradicím. Představilo nejrychlejší luxusní vůz na světě
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://newsroom.porsche.com/en/2020/products/porsche-panamera-digital-world-premiere-newstv-oliver-blume-timo-bernhard-21899.html#" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">porsche.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Luxusní a zároveň sportovní limuzína od Porsche prošla modernizací.

Panamera 2. generace je na trhu již od roku 2016, což v automobilovém světě znamená, že je nejvyšší čas na modernizaci v rámci poloviny životního cyklu.

Po vzhledové stránce jsou změny jen v detailech – Panamera se od nynějška bude již standardně pyšnit optickým paketem Sport Design, který dodává agresivněji tvarovaný přední nárazník s dvojicí horizontálních LED pásů.

Decentní korekturou prošla i grafika hlavních LED světel, no a jinak tomu není ani v případě koncových svítících jednotek. Do nabídky byly začleněny nové laky karoserie i designy disků kol. Facelift se týká klasického provedení, verze Executive s prodlouženým rozvorem i stylového kombi Sport Turismo.

Domů
Sdílet
Diskuse