Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2020 13:08
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

14letou Rusku s dítětem propustili z nemocnice, přivítal ji 11letý údajný otec a jejich matky

NEWS
Uložit Uložené

Mladý pár školáků má v plánu se o dítě starat.

14letá Ruska, která údajně otěhotněla s o 3 roky mladším kamarádem, se již přesunula z nemocnice domů. Na Instagramu zveřejnila i fotografie, na kterých máme možnost vidět, jak ji před nemocnici přišly přivítat i matky obou dětí s květinami a vroucími úsměvy, upozornil deník Daily Mail.

Školačka porodila 16. srpna, zatím za otce dítěte považují právě 11letého Ivana, i když už mladistvá matka řekla, že ji ve skutečnosti znásilnil 16letý chlapec. Její partner tak bude muset absolvovat DNA testy, aby informace potvrdili i oficiálně.

Doporučeno
Muslimka Lenka: Kvůli víře mi vyhrožovali smrtí i členové rodiny. Někteří lidé to berou jako zradu vlasti Muslimka Lenka: Kvůli víře mi vyhrožovali smrtí i členové rodiny. Někteří lidé to berou jako zradu vlasti 23. srpna 2020 9:13

Žáci základní školy již deklarovali, že chtějí k rodičovství přistupovat zodpovědně, i matka 14leté prvorodičky se již vyjádřila, že se o vnučku bude starat.

Ivanova 28letá matka tvrdí, že je přesvědčena o tom, že otcem musí být právě její 11letý syn. Když měl 10, se svou o 3 roky starší kamarádkou se prý zavřeli v ložnici. Podle ní si neuvědomovali, co dělají.

14letá Darya zatím fotky dcery nezveřejňuje, je však prý naprosto zdravá, při narození vážila 3630 gramů a měřila 53 centimetrů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Дарья Суднишникова. Мама в 14 (@uverdig_ivv),

Domů
Sdílet
Diskuse