Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2020 17:04
Čas čtení 0:37
Richard Balog

IKEA spojuje síly s Legem a vydává úložné boxy, které naučí děti pořádku zábavnou formou

IKEA spojuje síly s Legem a vydává úložné boxy, které naučí děti pořádku zábavnou formou
Zdroj: IKEA
KULTURA
Uložit Uložené

Novinka nese název Bygglek a na pulty prodejen se dostane již 1. října letošního roku.

Oblíbený výrobce nábytku a interiérových doplňků s ikonickým modro-žlutým logem vymyslel znovu něco nového. IKEA jen pár týdnů po představení své první kolekce oblečení totiž začala spolupracovat s Legem. Dílo dostává jednoduchý název „Bygglek“ a v podstatě představuje úložný systém, který by měl rodičům pomoci s vedením dětí k pořádkumilovnosti zajímavou a hravou formou.

Doporučeno
Husté lesy za zády a bydlení v retro-stylu, když potřebuješ únik z ruchu velkoměsta Husté lesy za zády a bydlení v retro-stylu, když potřebuješ únik z ruchu velkoměsta 29. srpna 2020 13:20

Sada určená pro ratolesti od 3 let se skládá z větších a menších krabic, které jsou pokryty plochou na stavění kostek. Cílem designérů z obou firem bylo přinést hravost a více zábavy do úklidu. Tvrdí, že společnou tvorbou vzniká vyvážený soulad mezi organizovaností dospělých a vnímáním tvůrčí hry dětmi.

Zpět
Sdílet
Diskuse