Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2020 11:45
Čas čtení 0:42
Richard Balog

Detailní pohled na spolupráci MM6 Maison Margiela x The North Face tě namotá ke koupi nových kousků

Detailní pohled na spolupráci MM6 Maison Margiela x The North Face tě namotá ke koupi nových kousků
Zdroj: Hypebeast
MÓDA
Uložit Uložené

Unisex kousky určené pro období podzim/zima 2020 se na pultech prodejen objeví už 12. října.

V průběhu každého roku spatří světlo světa množství módních spoluprací, avšak jen nízké procento z nich stojí za pozornost a přinese něco zajímavého. Designérům pracujícím pod křídly MM6 Maison Margiela, respektive The North Face se to ale podařilo.

Ještě před vypuknutím pandemie koronaviru představili světu během týdne módy v Londýně společnou kolekci podzim/zima 2020, kterou s klidem Angličana můžeme označit za vizuálně atraktivní i funkční.

Doporučeno
Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo 30. srpna 2020 19:00

Tato unisex záležitost sestává z několika ikonických modelů bund jako „The Nuptse“ či „Circle Denali“, ale také doplňků v podobě rukavic a cestovních tašek. Všechny nesou jasný rukopis TNF v typických barvách, luxusní dotek MM6 Maison Margiela můžeme vidět především v detailech.

Domů
Sdílet
Diskuse